Съпругата на Уейн Рууни – Колийн, прави всичко в името на своята половинка и на футбола. Поредното доказателство за това разкри английският таблоид „Сън”, който съобщи, че звездното семейство ще планува датата, на която се да роди първото им дете.

Причината двамата да преместят датата, е световната квалификация на националния отбор на Англия, в който се състезава футболистът на Манчестър Юнайтед.

Терминът на 23-годишната Колийн е на 10 октомври, но двойката вече се е посъветвала с местни лекари да изместят раждането за края на септември. Желанието на бъдещата майка е Уейн Рууни да бъде близо до нея в този паметен за тях ден, като едновременно с това не желае да пречи на кариерата му, както и на отбора на Англия да се класира за финалите на Мондиал 2010.

„Двамата са изключително развълнувани заради бебето. Но Колийн не иска да се притеснява дали Уейн ще бъде там или не, за това тя предпочита да планира дата за операция”, сподели източник, близък до семейството.

Датата обаче ще бъде уточнена след като й бъде направен скенер след 20-та седмица от бременността. Бъдещите родители все още не знаят пола на бебето.

По всичко личи, че с това свое намерение Колийн смята да последва опита на колежката си Виктория Бекъм, която роди и трите си сина чрез секцио.