Съпругата на Уейн Рууни – Колийн, вече се подготвя за раждането на първото си дете. Половинката на футболиста чете модни списания, от които черпи съвети как да изглежда, когато коремът й започне да личи.

Още вчера английските таблоиди гръмнаха, че звездното семейство очаква дете. Г-жа Рууни е бременна в третия месец, а младото семейство вече тръпне в очакване на детето, което трябва да се роди през септември.

Букмейкърските къщи на Острова пуснаха дори залози за това дали ще се роди момиче или момче, като едно от предположенията за име е Уейнета. Има възможност, според която, ако новороденото е момче, да носи името на мениджъра на Манчестър Юнайтед – Алекс.

Бъдещите родители обаче все още не знаят какъв ще е полът на детето им.

„Уейн и Колийн са много развълнувани от факта, че ще стават родители. Те винаги са искали да създадат семейство, а сега мечтите им се сбъдват”, разкри източник, близък до двойката.

Семейството вече уведоми най-близките си приятели, както и ръководството на Манчестър Юнайтед за хубавите новини.

Самият Рууни споделил пред близките си, че иска да има поне три-четири деца, докато Колийн била по-спокойна, като заявила, че ще прави планове, едва след като се роди първото им чедо.