Съпругата на Уейн Рууни – Колийн най-вероятно ще прости за изневярата на своята половинка, тръбят медиите в Англия днес.

Вчера двамата Рууни и Колийн се срещнаха за първи път откакто стана ясно, че футболистът е изневерявал на съпругата си с проститутка, докато тя е била бременна с първия им син Кай.

Двамата прекараха заедно пет часа в дома си, преди Колийн отново да се завърне при родителите си, където живее в последната седмица.

Близка приятелка на Колийн заяви пред вестник News of the World, че тя ще прости забежките на съпруга си, но все още не е готова да прекара цяла нощ с него.

„Колийн разговаря с него по телефона. Беше много ядосана и студена с него. След като затвори се свлече на колене и започна да плаче. Тя е ядосана и разстроена, но все още го обича твърде много. Колийн не се омъжи за Рууни заради пари или слава”, коментира източникът на изданието.

„Тя се омъжи заради любов. Колийн ми каза: „В момента го мразя, но дълбоко в мен знам, че го обичам и той е човекът, с който трябва да бъда.” Тя не иска да бъде без него.”