Мениджърът на Болтън Уондърърс Оуен Койл разкри, че крилото на отбора Мартин Петров няма търпение да излезе срещу бившия си тим Манчестър Сити.

Двата отбора ще се срещнат този уикенд в поредния кръг от английската Висша лига.

Петров напусна "гражданите" в края на миналия сезон, след като контрактът му изтече и след това критикува начина на управление на манчестърския клуб. Българинът подписа договор с Болтън и след страхотен старт в последните мачове се появява повече като резерва, понеже доскоро бе контузен. Петров обаче бе влезе от скамейката при равенството 2:2 с Блекпул и дори вкара гол, което значи, че той ще иска да е титуляр срещу бившия си тим. "

Той иска да играе ужасно много и това е нормално", заяви Койл за "Bolton News".

"Мартин Петров е топ играч. Той бе контузен и Мат Тейлър го замести успешно. Мартин трябва да бъде търпелив, но той се скъсва от работа на тренировка и е съвършен професионалист в това как да се грижи за себе си и за тялото си. Той влезе като резерва срещу Болтън и вкара гол, а можеше да добави още няколко. Ако не си титулярния състав си разочарован, но всеки има място в отбора и го знае", добави наставникът на Уондърърс.