Нормално е очакванията към Ливърпул за трофей през следващия сезон да бъдат големи, заяви мениджърът Юрген Клоп. Причините за ентусиазъм сред феновете са много, като някои от тях са доброто класиране от миналия сезон, финалът в Шампионската лига, блестящата игра в нападение и обнадеждаващите трансфери.

"Това е следващата стъпка (трофей - б.р.). Очакванията ще бъдат големи и това е нещо нормално, а ние трябва да бъдем готови. На първо време обаче ще трябва да покажем достатъчно добър футбол, който да ни даде възможност да спечелим нещо. Няма как да говорим за победи и трофеи преди началото на сезона", каза той.

"Не само трябва да бъдем постоянни в представянето си. Трябва да създадем условия да бъдем постоянни за дълъг период от време. Никой не показва подобно нещо само с 11 футболисти. Работим усилено по това да имаме повече дълбочина в състава", добави германецът.

"Ние самите очакваме повече от нас като отбор. Ще се хвърлим и за първенството, и за всички купи, но това съвсем не означава, че ще ги спечелим просто така. Иначе имаме амбиции, бъдете сигурни", завърши мениджърът./БТА

Още по темата:

Садио Мане на път да се врече сериозно на Ливърпул

Ливърпул готви лятна чистка, Ориги и Миньоле първите в нея

Кариус за трансфера на Алисон: Никой не е говорил с мен