Ливърпул по всяка вероятност ще продаде някои от нападателите си до края на трансферния прозорец. Поне това си личи от думите на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп. Според него, той в момента има прекалено много играчи в атакуващ план. 

В момента "червените" разполагат с Марио Балотели, Кристиан Бентеке, Дани Ингс, Роберто Фирмино, Даниел Стъридж и Дивок Ориги. И въпреки че първите двама са в трансферната листа, той е категоричен, че няма да се разделя с тях току-така, а за подходящата сума. 

"Бентеке и Балотели, както и другите момчета в атака са много класни, но шестима са ми прекалено много. Но това не означава, че лесно ще се разделя с някого от тях. Ако тези отбори, които са заинтересувани от нашите нападатели, си мислят, че ще им правя подаръци, само защото  имам повече от един нападател, жестоко се лъжат."

"Ще ми е трудно, но няма да ми е невъзможно да ползвам всичките. Имам време до 31 август да ги вкарам във форма или да ги продам за точната цена. Мога да променя мнението си във всеки един момент. Има време, събитията се менят със секунди по време на трансферния прозорец", сподели Клоп. 

Близо до изхода на "Анфийлд" миналата седмица беше Бентеке. Той е в трансферните планове на Кристъл Палас, но офертата на "орлите" се стори прекалено скромна на "червените". Те искат поне 30 млн. паунда за него, докато лондончани предложиха "само" 25 млн. Но преговорите явно ще продължат.