Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп иска неговия отбор да играе с "повече забавление в очите" в предстоящия двубой с Тотнъм на "Уайт Харт Лейн" в събота, който ще бъде дебютен за Клопо начело на мърсисайдци.

Клоп сподели на пресконференцията си преди двубоя, че е запознат с напрежението на "Анфийлд", но призова играчите си да се наслаждават на футбола, за да възвърнат най-добрата си форма.

"Най-важното нещо е да тренираш възможно най-често и най-продължително, а да не мислиш за очакванията отвън. Не се интересувам от тях", заяви Клоп.

"Напрежението, което идва от мен самия е достатъчно голямо - не се нуждая от някой друг, който да ми казва, че трябва да имам успех. Знам го."

"Ако кажа, че трябва да направим рестарт, трябва да започнем наново. Не се интересувам от издънките в последните седмици, мисля само затова да стабилизирам нещата."

"Трябва да сме активни, готови за работа, готови да се наслаждаваме на играта. Играем срещу много, много добър отбор в Премиършип. Знам как искам да играем. Но в крайна сметка, това е само футбол. Всички тези момчета са способни да играят наистина добър футбол. Заради това са тук. Сега трябва да отворим гърдите си и да бягаме, да се борим, да стреляме, да се защитаваме заедно, да атакуваме заедно, както би изглеждало в най-смелите ви мечти."

"Това очаквам, да видим, че сме работили заедно. Искам да видя повече смелост, повече забавление в техните очи, искам да видя, че харесват това, което правят", допълни Клоп.