Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че е платил 100 паунда на Стивън Джерард, за да каже добри думи за него в пресата. Ливърпул излиза срещу Манчестър Сити във финала на Купата на Лигата в неделя, а Клоп коментира шансовете на тима да спечели трофея.

Мача можете да гледате в неделя, 28-и февруари от 18.30 часа в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2.

Джерард пък заяви по-рано: „Вярвам, че могат. Имат допълнителен тласък и заради присъствието на Юрген Клоп, който прави голяма разлика. Като си помисля за минали финали смятам, че ролята на мениджъра е решаваща.“

„Сега гледам бившия си тим под ръководството на Клоп и съм сигурен, че назначиха истински победител. Вярвам, че той мисли единствено как да спечели Купата. Играчите гледат Клоп и вярват, че той е точният човек, който може да ги изведе до множество трофеи“, коментира още Стивън Джерард.

„Благодаря на Стиви. Дадох му 100 лири, за да каже това“, пошегува се Клоп в отговор. „Не знам дали съм разликата, но знам пътя. Просто трябва да го направим възможно и да няма недоразумения между това, което казвам и това, което достига до ушите на играчите“, заяви още Юрген Клоп.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS