Китайският национал Донг Фангжуо вероятно ще дебютира днес за тима на Манчестър Юнайтед в днешния четвъртфинал за ФА къп срещу Мидълзбро. Китаецът бе закупен от Юнайтед през Януари 2004, но прекара последвалите три години под наем в белгийския Антверп. Той се завърна в Манчестър през януари тази година и сега е готов за изява в първия състав, особено след кризата с контузени и наказани играчи в редиците на „червените дяволи”.

Нападателите Луис Саха и Оле Гунар Солскяер ще пропуснат днешната среща с „Боро”, както и Дарън Флечър и Микаел Силветре. Всички те са контузени. Хенрик Ларсон се завърна в Швеция, след като договорът му за наем в Юнайтед изтече, а Пол Скоулс е наказа. Това свежда възможностите за избор на сър Алекс до минимум и той заяви, че ще разчита на китаеца:

„Той имаше нужда от сериозна подготовка, но изигра няколко мача за резервите и сега е на линия. Има невероятни качества – светкавично бърз е, притежава добра физика. Ще получи възможност за изява,” коментира Фъргюсън.

Донг се представяще много добре в Белгия, като през 2005 година дори стана голмайстор в първенството на страната със 17 гола.