Асистент мениджърът на Манчестър Юнайтед Карлош Кейрош призна, че не се е отказал от амбициите си да наследи сър Алекс Фъргюсън начело на тима. Португалският специалист обаче сподели, че не знае дали шефът му някога изобщо ще се пенсионира.

Кейрош се пробва като старши треньор в Реал Мадрид през 2003 година, след като Фъргюсън му съобщи, че бордът не мисли да му даде поста, дори шотландецът се оттегли. След като бе уволнен от Реал през 2004 година обаче, Кейрош се върна на асистентското си място.

Кейрош не е загубил надежда, че някой ден все пак ще може да води сам „червените дяволи”. Той заяви пред „Мирър”: „Алекс все още има в себе си глад за победи. Въпреки че е печелили толкова много, иска още. Той иска да продължи спокойно работата си и след всеки сезон да решава дали иска да продължи. В момента не е определил дата на пенсиониране. Но аз научих много, докато му бях помощник, и най-логичното е именно аз да го заместя някой ден.”

Кейрош коментира и новите попълнения Нани, Андерсон и Оуен Харгрийвс: „Ако всеки един от тях даде на клуба поне половината от това, което ни даде Кристиано Роналдо, ще сме повече от доволни.”