Звездата на Манчестър Сити Карлос Тевес изрази подкрепата си за мениджъра на тима Марк Хюз. Нападателят обяви, че всички в съблекалнята на „гражданите” подкрепят наставника си. В последните няколко дни се появиха информации, че съвсем скоро специалистът ще бъде уволнен и на негово място най-вероятно ще застане Гуус Хидинк.

„Ако Марк Хюз ни изостави сега, ще бъде огромна крачка назад за този клуб. На нас са ни е нужни спокойствие и стабилност, за да продължим напред. Хората не трябва да са паника”, сподели Карлос Тевес.

„Когато се съгласих да се присъединя към Манчестър Сити, Марк ми каза, че той има за цел да постигне голям напредък с тима. Аз вярвам в това, което Марк ми каза. Освен това вярвам и в това, което той ми казва сега”, добави нападателят.

„Клубове като Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед и дори Тотнъм и Астън Вила са били градени в продължение на много години. Не всички от тези клубове са в Шампионската лига, но всяка година те имат за цел да се движат напред и към изграждане на нещо. Същото е и в Манчестър Сити. Трябва да сме търпеливи. Не може да има успех за една нощ”, добави още Тевес.