Вратарят на Тотнъм Карло Кудичини е приет в болница заради пътно-транспортно произшествие, съобщиха от лондонския клуб. Италианецът е бил на своя мотор и се е сблъскал с движеща се кола. Вече е потвърдено, че вратарят е със счупени китки и има сериозна травма на тазобедрената става.

„Лондонската Бърза помощ, с хеликоптер и полиция, веднага пристигнаха на мястото на произшествието, където бе намерен 36-годишен мотоциклетист, с множество контузии, които бяха описани от медиците като живото-променящи, и бе отведен в болница в Източен Лондон за лечение,” съобщи говорител на полицията.

За щастие, пасажерите и шофьора на другото возило са без наранявания. Въпреки че лекарите са обяснили, че при катастрофите с мотоциклети, трябва да се изчака няколко часа, преди да има сигурност. Медиите обаче веднага се хванаха за определението „живото-променящи”, използвано от парамедиците, и се разшумя, че кариерата на Кудичини е под въпрос.

От Тотнъм също обявиха, че няма да има допълнителен коментар, преди да бъдат получени повече подробности. Хора от клуба са в болницата на Карло и чакат развитие.

36-годишният Кудичини премина в Тотнъм от Челси със свободен трансфер през януари, след като изкара близо 10 години при „сините”.