Легендата на Ливърпул Джейми Карагър твърди, че "мърсисайдци" трябва да купят Джейдън Санчо и Тимо Вернер през лятото, за да опреснят опциите си в нападение. 

Мениджърът на тима Юрген Клоп разполага с една от най-добрите атакуващи триота в света, в лицето на Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах, които са отбелязали отбщо 44 гола до момента през сезона. 

Карагър обаче изтъкна, че на резервната скамейка на тима липсва класен заместник, като англичанинът не смята, че Дивок Ориги е на достатъчно високо ниво, за да допринесе за нападението на отбора в отсъствието на някой от тази звездна тройка. Решение на този проблем бившият братнител вижда в привличането на Джейдън Санчо и Тимо Вернер. 

"Мачът с Атлетико отново показа колко голям проблем за Ливърпул е, когато един от тримата в нападение не играе", започна Карагър. 

"Дивок Ориги замени Мане на полувремето и въпреки че той е своеобразна легенда на Ливърпул след случилото се миналата година, то това не е оптималното качество за най-добрият отбор в света".

"Ливърпул има нужда от топ нападатели като алтернативи. Ако ме питате за Санчо и Вернер бих взел и двамата", завърши той.