На 01.06.2018 г. стартира срокът за подновяване на членството в официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България. Кампанията е за новия сезон 2018/2019 и ще продължи до 31.07.2018 г.

В този период всеки фен на „червените дяволи“ ще може да поднови членството си или да стане част от обществото на Манчестър Юнайтед в България, ако все още не е. 

Подновяването се осъществява по банков път, като годишната такса към Англия е 38 паунда, има и намаление за по-малките фенове (под 18-годишна възраст) – 27 паунда. Членският внос към българския фен клуб е 40 лв. годишно.

Основната цел на българския фенклуб в момента е да извоюва своето място в Топ 10 сред страните с фенклубове на британския тим и да подобри собствения си рекорд от миналата година, когато стана втори в Европа и четвърти в света. 

Главният критерий за постигане на тази цел е броят членове на клуба да наброява поне 350 човека. За да е сред първенците, родният фенклуб трябва да измести някои от досегашните клубове в Топ 10, а именно тези на Хонг Конг, Скандинавия, Англия, Гибралтар, Гърция и Малта. 

Такова постижение би довело до повече привилегии за нашите запалянковци. Наличието  на повече членове,  от своя страна дава достъп до повече билети за мачовете, срещи с футболисти от първия отбор на Манчестър Юнайтед и редица други.

Историята на Официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед започва през 2009 година, когато най-верните привърженици на английския футбол се обединяват и от любовта към играта и английския отбор. Превръщайки се в официален фенклуб в България, отговорностите на членовете също се увеличават. С дейностите си, те се стараят да бъдат добър пример за обществото и най-вече за децата в България, като се стремят да привличат други организации и хора, съпричастни с техните идеи.