Атакуващият полузащитник на Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава разкри, че в определени мигове през миналия сезон е изпитал немалко трудности.

Японският национал изигра 26 мача за „червените дяволи“ в дебютния си сезон, който бе белязан от спечелването на 20-ата историческа титла. Въпреки успеха обаче бившият играч на Борусия Дортмунд сподели, че не е доволен от представянето си.

„Щастлив съм, че спечелихме първенството, но не съм напълно доволен от представянето си“, заяви Кагави. „Клубът има дълга история и беше страхотно да играя в последния сезон на сър Алекс Фъргюсън.“

„В началото имаше и моменти, в които се чувствах изгубен, но се опитах да не обръщам внимание на тези чувства“, допълни азиатският техничар.

„Единственото, което мога да правя, е да показвам какво умея. Няма да имам повече извинения, след като изкарах година във Висшата лига. Знам, че се намирам в отбор, където за да играеш, трябват резултати. Стремя се към тях, защото освен това предстои и Световно първенство. Годината ще бъде наистина важна за мен“, завърши Кагава.