Бившият вратар на Арсенал Йенс Леман разкритикува много сериозно феновете на тима заради отношението им към мениджъра Арсен Венгер.

В последните седмици тече усилена кампания срещу френския специалист, като на всеки двубой на „артилеристите“, независимо дали той е домакински или не, по трибуните личат плакати срещу Венгер.

Французинът е начело на лондончани вече 20 години, а договорът му с клуба изтича в края на сезона. Въпреки това обаче, Венгер все още отказва да съобщи какво е бъдещето му.

По време на последния двубой на Арсенал срещу УБА, над стадион „Дъ Хоутърнс“ премина самолет, от който се развяваше огромен транспарант с призив за оставката на Венгер.

„Това е толкова неуважително! Играчите трябваше да се опитат да свалят самолета с топката, за да защитят своя мениджър. Ако един привърженик излезе с един плакат, това е окей, това е неговото мнение. Но да наемеш самолет? Стига, това е прекалено! Сега дори и тези, които са срещу Венгер, трябва да осъзнаят, че стигнаха твърде далеч“, коментира Йенс Леман.