Легендата на английския футбол Пол Гаскойн бе изхвърлен от риалити шоуто „I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!”, след като бе уловен отново пиян до безпаметност.

Газа е бил изхвърлен по нареждане на шеф от канала ITV, по който върви предаването. ТВ-босът го е определи като психически нездрав, след като новата 21-годишна приятелка на бившия английски национал разкри, че той е мислел за самоубийство след поредния си грандиозен запой.

42-годишният Гаскойн подписа договор с риалитото преди месец, като за участието си щеше да получи тлъст хонорар преди наполовина по-младото ми гадже да си отвори устата.

Шоуто „Аз съм известен… Разкарайте ме от тук” ще се проведе през ноември някъде из австралийската джунгла, но без участието на Пол Гаскойн, който през тази седмица за първи път се появи крайно пиян на публично място - на гарата в Нюкасъл, където с доста мъки успя да слезе от влака с помощта на култовия си приятел Джими „Петте търбуха” Гарднър и един кондуктор, но пропусна турнир за ветерани, на който трябваше да участва.