Бившият футболист на Арсенал Иън Райт предупреди Арсен Венгер, че много трудно ще привлече играчите, които са желани от останалите топ отбори в Англия. „Артилеристите“ е на път да привлече нападателя на Реал Мадрид Гонсало Игуаин срещу 30 милиона евро.

„Бъдещето на Арсен Венгер в клуба е сигурно, защото той е направил толкова много за отбора, откакто е пристигнал в тима", каза Райт, който сподели това на благотворително събитие в Сингапур.

"Имам чувството, че качеството на попълненията през последните няколко години, е причината, поради която тимът не успя да спечелили нищо през последните 8 години“, добави бившият футболист на „топчиите“.

„Арсенал трябва да привлече играчи с подходящите качества, но те трябва да стана тим, който да помогне на младите футболисти, които пристигат в тима. Мисля, че бъдещето за Арсенал ще е трудно, тъй като Манчестър Юнайтед има нов мениджър, а същото важи и за Челси. Манчестър Сити ще трябва да се докаже, както и Тотнъм. Ще бъде трудно да се привлекат играчите, които са желани от същите тези тимове“, завърши Иън Райт.