Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп беше посрещнат като истински месия от феновете. Те очакват от него едва ли не моментални успехи, но германецът ги предупреди, че не е магьосник. 

"Ако искате да видите Ливърпул по-успешен, отколкото е през последните 25 години, аз мога да направя своята малка частица от това. Но ако искате да ме представите като Исус Христос, за да можете на следващия ден да напишете: "Той не може да ходи по вода", тогава ще си имаме проблем."

"И той е, че аз не мога да ходя по вода, а просто потъвам в нея. Да, очакванията са много важни във футбола, но след цялата тази истерия около мен, искам да се поохладим и да си говорим за футбол. Ето това го умея."

"Иначе разбирам и феновете на Ливърпул. Толкова дълги години те чакаха промяна и вече започват да губят търпение. Но нещата не работят по този начин. Да, по-различен съм от другите мениджъри, но не мога да променя всичко за ден", сподели Клоп. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.