Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед напълно заслужено отпразнува извоюваната титла снощи в 235 Casino. Въпреки приповдигнатото настроение в тима, никой от футболистите не отрони дори усмивка на входа на заведението. Особено впечатление направи и отсъствието на двете най-важни фигури за тазгодишния успех – мениджъра сър Алекс Фъргюсън и голмайстора Кристиано Роналдо.

Охраната на клуба пък развали и малкото настроение на защитника Рио Фърдинанд, след като го накара да стои 15 минути на входа заедно с бременната си приятелка Ребека Елисън, тъй като и двамата нямаха документ за самоличност в себе си.

Въпреки че беше облечен в цветовете на Юнайтед и носеше медала на гърдите си, защитникът и приятелката му останаха пред вратата, докато самоличността им бъде потвърдена.

„Беше много смешно. Охраната настояваше да види някакъв документ на Рио, въпреки че всички бяха наясно кой е той,” твърди очевидец. „Рио нямаше търпение да се присъедини към съотборниците си, но въпреки това изчака търпеливо да се реши проблемът.”

Особено елегантни за партито се появиха Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин, но и те не се усмихнаха на камерите нито веднъж.

Още снимки на футболистите: