Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън няма да може да разчита на четирима от основните си състезатели за двубоя от четвъртфиналите за ФА Къп срещу Арсенал в събота. Луиш Нани, Джи Сунг Парк и Рио Фърдинанд са с контузии и ще пропуснат срещата. Въпреки че се спекулираше, че Валенсия може да вземе участие в двубоя, крилото също ще го изгледа от трибуните.

“Имаме доста контузени. А този мач е много важен за нас. Срещу Арсенал винаги се получават интересни двубои. Имаме шанс да се класираме за полуфиналите и затова ще използвам най-добрия си състав. За мача с Марсилия във вторник все още не мислим”, обясни сър Алекс по време на обичайната си пресконференция на клубната база в Карингтън.

Сър Алекс сподели, че не може да даде точна дата за завръщането в игра на контузения Нани. Той добави, че се надява да може да използва португалеца след предстоящата международна пауза.

“Що се отнася до Валенсия, ми е още по-трудно да преценя. Той тренира много добре, игра в няколко тренировъчни мача. Трябва да решим кога ще го включим в първия отбор. Но ще трябва да опитаме. Няма да е утре, но ще е скоро.