Мениджърът на Фулъм Мартин Йол обяви Луис Суарес за най-добрия футболист в наказателното поле. Холандецът не спести похвалите си за играча на Ливърпул.

Фулъм и „червените“ ще се изправят един срещу друг в мач от Висшата лига на Англия по-късно през деня. Ливърпул посреща на „Анфийлд“ своя съперник от 17.00 часа българско време.

„Суарес не е човек, който ще се бие хората на терена, той иска да спечели. Той е победител, отборен играч. Това е нещо голямо“, сподели Мартин Йол.

„Няма по-добър от него в наказателното поле. Ако той е в наказателното поле с топката, не можеш да го спреш, защото минава през теб, или губи топката, или стига го врата и вкарва гол“, добави още Йол.

Специалистът счита за положителен факта, че Луис Суарес остана в Англия, въпреки че бе наказан за 12 мача, заради ухапване по време на мач на съперников футболист.

„Суарес може да играе като деветка или като втори нападател. Може да бъде поставен на крилото. Ако се гледа на нападателите по гледна точка на вкараните голове, не съм сигурен, че има втори като него. Добре е за Премиърлийг, че той остана в първенството“, каза още Мартин Йол.