Наставникът на Тотнъм Мартин Йол заяви преди предстоящия мач от Висшата лига, че привличането на нови играчи в тима е допринесло за лошия старт на първенството за неговия отбор.

Според него утрешният съперник на „шпорите” – Болтън, не може да използва това извинение.

И двата отбора ще гонят постигането на втора победа през новия сезон.

Специалистът от „Уайт Харт Лейн” отдава слабото начало за неговия тим на лош късмет и трудната подредба на програмата във Висшата лига, както и неспособността на някои от новите му състезатели да се адаптират към ситуацията в клуба.

„При тези талантливи играчи, които притежаваме, сме длъжни да се представим по-добре. Болтън от друга страна, притежава състав, който е по-опитен от нашия”, започна Йол.

„Противникът ни няма много нови състезатели, ще представи отбор, с който игра и миналата година, така че ще ни е трудно. Ние от друга страна, имаме няколко нови попълнения. Затова имам нужда от малко повече време”, сподели още треньорът на Митко Бербатов.

„Най-голямото разочарование за нас бяха първите два мача от началото на Премиършип. Тъй като след тях знаехме, че ни предстои тежка програма. Жалко е, защото имахме доста шансове срещу Манчестър Юнайтед – трябваше да вземем трите точки там”, призна още Мартин.