Бившият мениджър на Димитър Бербатов и Тотнъм Мартин Йол не отхвърли възможността скоро да поеме друг тим от Англия. Холандецът изкара три години начело на „шпорите”, но миналата седмица бе уволнен след слабия старт на сезона в Англия.

Йол сподели в интервю за холандските медии, че е възможно да обмисли предложения от други клубове от Висшата лига. Той допълни, че това е само един от вариантите пред него в близко бъдеще. Специалистът също сподели, че интерес за него представляват и други първенства в Европа.

„Всичко е възможно. Друг клуб в Англия, друг чужд отбор или завръщане в Холандия”, коментира Йол.

„Бих могъл да поема отбор, който да изградя от самото начало или да избера отбор с опитни футболисти, тъй като с такива играчи много по-лесно може да печелиш отличния”, допълни холандецът.

Според различни източници, твърде голяма е вероятността Йол да поеме отбора на Аякс, който скоро бе напуснат от Хенк Тен Кате. Както е известно той премина в Челси, където е асистент на мениджъра Грант.

„Първо искам да си почина, но разбира се, ако се появи нещо добро то ще помисля. Живях три години в Лондон и смятам, че Англия е фантастична страна. Но бих помислил относно Аякс, защото искам да стана шампион”, завърши Йол.