Селекционерът на националния отбор на Германия Йоаким Льов отказа да коментира появилите се спекулации вчера, че е един от претендентите за мениджърския пост в Челси.

Швейцарски вестник разпространи информациите, че Льов е имал среща със собственика на лондонския клуб Роман Абрамович в хотел в Женева. В момента селекционерът на Бундестима се намира именно в швейцарския град, където изпълнява ангажименти, свързани със спонсора на немската футболна централа Мерцедес-Бенц.

„Имам договор като селекционер на националния отбор до 2014 година. Европейското първенство стартира след три месеца и всеки знае каква е моята цел. Не виждам причини да коментирам спекулации от медиите“, заяви Льов.

Челси остана без мениджър в понеделник, когато португалецът Андре Вилаш-Боаш бе уволнен заради слаби резултати. В момента постът се заема от Роберто Ди Матео, който бе назначен временно до края на сезона. Други имена, които се спрягат за заместник на Боаш са тези на Пеп Гуардиола, Жозе Моуриньо и Рафаел Бенитес.