Интер обмисля да привлече нападателя на Манчестър Сити Един Джеко, имайки предвид несигурното бъдеще на босненеца в Англия.

Италианският гранд иска да намери заместник на Диего Милито след края на сезона, тъй като аржентинецът най-вероятно ще се завърне в родината си.

Джеко, който е свързван също с Милан, Ювентус и няколко немски отбора, най-вероятно ще бъде продаден през лятото, тъй като договорът му със Сити изтича през юни 2015.

Голаджията не получава достатъчно игрово време от Мануел Пелегрини и не крие недоволството си от това. „Трябва да играя повече отколкото го правя сега. Започнал съм само в четири мача в Премиършип. Но ако ми дадете 90 минути, всичко е възможно.“

„Трудно е, защото нямаш серия от мачове, после влизаш в отбора след може би 4 мача и понякога искаш да се справиш добре, но не можеш“, заяви Джеко.

„За три мача в Премиършип не играх изобщо. Това никога не се случи през миналия сезон. Не съм имал 3 мача без никакви минути.“

„Има и Шампионска лига и Кепитъл Уан Къп, но това не е достатъчно за мен. За всеки нападател е важно да играе 90 минути, не 45, после 50, после може би 15.“

„Все още съм тук и все още имам 18 месеца останали по моя договор. Но не знаеш, какво ще се случи за в бъдеще“, допълни Джеко.