Футболистите по традиция са доста суеверни, но играчите на Челси направо прекаляват. Това призна капитанът Джон Тери в любопитно интервю за "Сън", в което разкри, че играчите използват само една тоалетна на "Стамфорд Бридж", въпреки че имат три на разположение. А причината е суеверието, че именно тази тоалетна носи победа на "сините".

"Аз съм много суеверен и когато спечелим мач, тогава добавям ново суеверие в списъка. Аз и Франк Лампард започнахме с това преди много време. Имаме три тоалетни в съблекалнята и аз и Лампард използвахме винаги само една от тях. След това спечелихме мача и в следващите мачове вече имаше опашка с мен, Франк и Ашли Коул. След това опашката нарасна на 4 или 5 футболисти."

Въпреки че Лампард и Коул вече не са в Челси, традицията на Тери се запазва. "Аз, Сесар Аспиликуета и Сеск Фабрегас стоят на опашка пред тоалетната. Преди няколко месеца секретарят на клуба ми каза, че е имало обаждания от федерация с оплаквания, че излизаме прекалено късно от съблекалнята след почивката. Не можех да му разказа, че всички чакаме пред една тоалетна, за да се изпикаем", допълни Тери. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS