Дълбоката резерва в състава на английския шампион Манчестър Сити - Скот Синклеър - призна, че може да напусне отбора през зимата. Той не е доволен от статута си и иска да отиде някъде, където ще играе по-често. 

Откакто дойде при "гражданите" преди две години, той е започнал само в три мача като титуляр. Мениджърът Мануел Пелегрини предпочита да разчита на имена като Джеймс Милнър, Самир Насри и Хесус Навас вместо него и това е накарало Синклеър да обмисля напускане. 

"Положението ми тук е много тежко и объркващо. През последните две години винаги съм се опитвал да държа главата си вдигната високо и да давам най-доброто от себе си в тренировките, защото те са единственият ми шанс за изява."

"Надявам се все пак да получа шанс в следващите седмици, ако не, ще чакам януарския трансферен прозорец и ще се надявам от там бъдещето ми да тръгне в друга насока. Чувам постоянно за интерес към себе си, но засега няма нищо официално", сподели Синклеър. 

Според медиите в Англия, за него има три опции да продължи кариерата си от Нова година. Това са борещите се за оцеляване Куинс Парк Рейнджърс и Лестър, както и бившият му клуб Суонси.