Футболист на Манчестър Юнайтед, който вече не е в състава, е шокирал съблекалнята на тима преди около година, като се е появил с белези от изгаряния по слабините си. Това разкри директорът на клубната академия на „червените дяволи” Брайън МакКлер в списанието на Юнайтед. Става въпрос за белези, причинени от депилиращ крем, който изгаря кожата, ако престои твърде дълго, или се използва на много нежни места. Играчът е решил да се обезкосмява точно преди голям мач на Ман Юн, но не е преценил правилно нещата.

Макар че МакКлер не разкрива кой е футболистът, веднага английските таблоиди посочиха с пръст Кристиано Роналдо. „В съблекалнята се получи доста неудобен момент,” казва МакКлер, а друг източник разкри впоследствие пред „Сън”, че със сигурност става дума за играч, който вече не е в първия отбор на „червените дяволи”.

Роналдо премина в Реал Мадрид през миналата година. Бившата му приятелка Нерейда Гаярдо пък по-рано бе разрила, че в процеса на разкрасяване Кристиано е ненадминат, и му отнема почти толкова време, колкото на нея. Освен това, по нейните думи, португалецът обича да е обезкосмен абсолютно навсякъде…