Английският авторитетен футболен сайт Goal.com реши да сглоби перфектния футболист на Висшата лига от няколко топ играчи в английския елит. Разбира се, българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заема челно място в сглобяването

Любопитна подробност е коя анатомична част на бившия капитан на националния ни тим е била избрана за идеалния играч – носа.

Главата пък е на халфа на Тотнъм Лука Модрич, докато очите са подарени от младия англичанин Джак Уилшър. Перфектната уста е на лидера на Уест Хем Скот Паркър, а сърцето на сглобения играч е "трансплантирано" от капитана на Манчестър Юнайтед Неманя Видич.

Друг играч на "червените дяволи", Едвин ван дер Сар, пък е с перфектните ръце. Неуморимият Гарет Бейл от Тотнъм ще помогне за съставянето на перфектния играч с белите си дробове, пише БГНЕС.

Горната част на краката е на Хавиер Ернандес, а освен това има по още един представител за лявото и дясното ходило. Най-добрата левачка е тази на Чарли Адам от Блекпул, а перфектният десничар е пореден играч на Юнайтед - Луиш Нани.