Звездата на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович не пожела да вдигне завесата и да разкрие плановете си за бъдещето. Също така завръщането на шведа в тима на “червените дяволи” след възстановяването от операцията на коляното остава под въпрос, тъй като контрактът му изтича през лятото.

Ексцентричният Ибра нахлузи Купата като ботуш

35-годишният нападател заяви след победата с 2:0 срещу Аякс във финала за Лига Европа, че рехабилитацията му върви много добре и се очаква съвсем скоро да се завърне на терена.

“След няколко седмици ще се върна на терена. Къде обаче? Ще видим”, каза Ибрахимович пред медиите.

И патерици хвърчаха във въздуха от кеф в Юнайтед

С сряда Юнайтед триумфира с титлата от ЛЕ, а шведът не пропусна да изгледа двубоя от трибуните на “Френдс Арена”, Стокхолм. Ибрихимович пристигна с патерици, но по-късно го захвърли, за да отпразнува победата със съотбориците си на терена.

“Имах различна роля днес. Подкрепях тима и най-важното е, че спечелихме, защото това е трофей за колекцията. Печелим и губим заедно. Когато печеля обаче, винаги се чувствам много добре и не усещам болката. Съжалявам, че не можах да играя в тази среща, исках да съм на терена, но ситуацията е такава”, допълни футболистът.