Звездата на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович подкрепи бившия си съотборник Марио Балотели с думите, че той е единственият играч, който може да спечели трофея от Висшата лига за Манчестър Сити.

Вчера ексцентричният италианец едва не се сби с мениджъра Роберто Манчини на една от тренировките. Въпреки поредната изцепка на Супер Марио обаче Ибрахимович е убеден, че нападателят, с когото играха в Интер, може да изведе „гражданите“ до крайната им цел.

„Дори да прекарате много малко време с Марио, веднага ще го обикнете“, сподели шведският национал. „Макар да не е най-лесният за трениране играч, можете да поговорите с всеки от неговите наставници. Всички те ще потвърдят, че той винаги е усмихнат.“

„Той е специален играч с уникален талант. Когато Марио играе на върха на възможностите си, е в състояние да причини доста неприятности на всеки един отбор по света. Манчестър Сити са доста зад Юнайтед във Висшата лига, но ако има футболист, който да им донесе титлата, то това е Марио“, завърши Ибрахимович.