Ако някой се е съмнявал, че Златан Ибрахимович ще започне да демонстрира огромното си самочувствие още с първите си изяви в Манчестър Юнайтед, се е оказал излъган. В изказването си преди мача на "червените дяволи" с Лестър за трофея Къмюнити Шийлд, нападателят сподели в типичния си стил, че е дошъл да печели трофеи, а не да се мотае. 

"Един мач, една купа, това ме устройва. Свикнал съм да печеля трофеи и това е причината да съм тук. Дошъл съм да печеля, а не да си губя времето. Имам над 30 титли в кариерата си, но съм дошъл тук, за да попълня колекцията си с още много. Аз играя единствено, за да печеля."

"Където и да съм отишъл, моят отбор винаги е играл за победи и трофеи. В клуба като нашия няма как да е иначе. Играл съм с националния отбор на Швеция на "Уембли", затова нямам търпение пак да изляза на този стадион", сподели Ибра пред официалния сайт на Юнайтед. 

Мачът на "червените дяволи" с Лестър е тази неделя от 18:00 часа и ще можете да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и на нашата платформа GONG PLAY