Младата звезда на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай разочарова безкрайно английска девойка, като провали мечтаната й първа среща.

Студентката Мелиса, която е и със седем години по-възрастна от 18-годишния Аднан, разказа пред таблоидите, че била много разстроена от начина, по който протекла първата й среща с футболиста.

"Бях толкова развълнувана от срещата. Запознахме се в социалните мрежи, и аз се бях нагласила, с прическа и грим, струваха ми 30 паунда," разказва 25-годишната госпожица. "Очаквах да ме вземе с лъскава кола, но вместо това трябваше аз да го возя в старата ми синя Фиеста. Накрая се оказа, че ще ме води в Nando`s, и ми падна ченето."

"От време на време ходя там да хапнем набързо, но не бях очаквала срещата ми с футболист на Манчестър Юнайтед да премине там, особено в моето облекло," възмутена коментира още девойката.

Янузай, който получава по 30 хиляди паунда на седмица, платил 18 паунда за вечерята.

Интересното е, че вечерта все пак продължила за двамата, в тризвезден хотел, където, според Мелиса, гледали заедно телевизия. В 9 вечерта нападателят помолил Мелиса са го закара вкъщи, и явно, дотук приключило всичко между тях.

Може би, за късмет на Аднан, коментират таблоидите в Англия.

Съотборниците на Янузай все пак не пропуснаха да го избъзикат, и популярният майтапчия Рио Фърдинанд дори публикува весел колаж в Instagram по темата.