Защитникът на Фулъм Бреде Хангеланд разкри, че новият мениджър на тима Фелик Магат е въвел изключително стриктен режим в клуба, с който цели да спаси лондончани от изпадане.

„Котиджърс“ заемат последното 20-о място във Висшата лига с 24 точки, с една по-малко от намиращите се над тях Кристъл Палас и Кардиф и на 4 от първия тим над чертата – Кристъл Палас.

Германският специалист отдавна е известен с строгата дисциплина и тежките си тренировки, но Хангеланд разказа за срещата си от първа ръка с тях. „Много неща се случиха в кухнята на отбора, за които не искам да говоря“, каза 32-годишният норвежец. „Когато за един сезон имаме трима различни мениджъри, ситуацията не е много стабилна.“

„Магат е тежък треньор, много е стриктен. Работи по много по-различен начин, отколкото си свикнал в английски клуб. Тук има повече немска дисциплина. Тренираме чувствително по-здраво, тренираме повече и имаме по-малко свободно време. Ако нещата се получат, ще е страхотно.“

„Мога да напиша книга за този сезон. Той е запомнящ се, но в негативен план. Имахме много здравословни проблеми и други неща, които ни попречиха. Аз бях късметлия, че не се контузих и че нито веднъж за последните 12 години не трябваше да се подлагам на операция. Така или иначе и този момент трябваше да дойде. Надявам се тази да е последната и да нямам повече контузии до края на сезона“, допълни Хангеланд.