Футболистът на Манчестър Сити Уейн Бридж е на път за пореден път да претърпи много сериозно разочарование в любовния си живот. Този път, нож в гърба му заби не кой да е, а звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Ябълката на раздора е 29-годишната телевизионна водеща Ким Кардашиан.

Защитникът на Сити изглежда е имал интерес към брюнетката, като най-вероятно тя също е проявила някакви симпатии към играча.

Наблюдателните папараци уловиха в крачка момичето, снимало се за Плейбой, заедно с Кристиано Роналдо в ресторант. Преди това Ким била на мач на Реал Мадрид, където се насладила на атлетичното тяло на португалеца. След вечерята, тв водещата скочила в джип Мерцедес, с който дискретно последвала Аудито на Роналдо до неговия дом.

Ким останала там в продължение на четири часа, като таблоидът „Сън” тактично пропуска какво може да се случило зад стените. На следващия ден, със същата кола, тя отпътувала.

Уейн Бридж, който преживя раздяла с половинката си Ванеса, заради любовен триъгълник с Джон Тери, си харесал Ким Кардашиан по време на последната си ваканция в Маями, където двамата се срещнали.

Очевидец на вечерята между Кристиано Роналдо и тв водещата заяви: „Двамата се целуваха и бяха много привързани. Изглеждаха, сякаш си прекарват добре заедно, смяха се през цялото време.”