Нито един от професионалните спортисти в Англия не може да се чувства в безопасност и няма как да се скрие от зорките фотообективи на дебнещите ги папараци. Поредната жертва на любопитните фоторепортери е полузащитникът на Челси Франк Лампард, информира gazeta.ru.

Част от своя отпуск футболистът решил да прекара в изцяло мъжка компания, заедно с Шон Райт Филипс, Уейн Бридж, Глен Джонсън и Теди Шерингам. Играчите решили да не взимат съпругите и приятелките си по време на пребиваването си в Лас Вегас, но се оказало, че на купона присъствали и представителки на другия пол.

Едно от момичетата, което по думите на персонала на хотела е от Източна Европа, допаднало много на Франк Лампард. Двамата напуснали заедно казиното и изчезнали за четири часа, след което футболистът на Челси я целунал и й пожелал лека нощ.

Всичко щеше да е добре, ако в Лондон не го чакаше неговата любима Елън Ривес и две деца.

Изданието припомня, че тази забежка на Лампард не е първата. Преди около девет месеца полузащитникът бе забелязан в Барселона в компанията на красива блондинка, а през 2000 година името му бе замесено в оргия в Кипър, в която участвали още няколко известни играчи.