Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос остана бесен след загубата с 0:2 от Уденезе в мача от груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. Това бе поредният неуспех за „шпорите” от началото на сезона, а спецът заяви: „Много съм ядосан, тъй като мразя да губя”.

Английският тим бе равностоен на опонента си от Италия до грешката на стража Гомес, след коятo Удине успя да поведе в резултата. Ситуацията за отбора на Рамос съвсем се влоши след червения картон на О’Хара.

„Бесен съм. Мразя пораженията. В този турнир, за да продължиш напред, трябва да си печелиш срещите”, каза испанският тактик, който реши да остави извън състава Дейвид Бентли по-малко от 24 часа, след като новото попълнение на „Уайт Харт Лейн” говори за лошия старт на отбора от началото на сезона.

„Аз избрах тези 18 от 20 футболисти. Не знам какво точно е говорил Бентли. Неговата реакция по принцип е като на всеки състезател, който не играе. Това е нормално”, продължи мениджърът на „шпорите”. Той призна, че грешката на Гомес се е оказала повратният момент в мача, но все пак не пожела да хвърли вината върху своя страж.

„Подобна грешка може да бъде направена от всеки, случва се. За мен остава единствено да защитавам играчите си и да ги подкрепям”, завърши Хуанде Рамос.