Бившият играч и мениджър на Челси Глен Ходъл вярва, че в момента се наблюдава подобрение във формата на Диего Коста и Сеск Фабрегас, което той си обяснява с уволнението на Жозе Моуриньо.

Гуус Хидинк пое тима като временен наставник и ще довърши сезона. Дотук работата на холандеца дава резултат, като „сините“ са в серия от 7 мача без поражение. Днес обаче му предстои тежък тест под формата на гостуване срещу един от лидерите във Висшата лига – Арсенал.

„Това ще е голяма проверка за Гуус Хидинк. Дотук може да се поспори дали има някакво подобрение в Челси, откакто той застана начело“, смята Ходъл. „Диего Коста със сигурност се труди по-здраво и излиза на опасни позиции, което не се случваше при предишния наставник.“

„Сеск Фабрегас вече доставя по-бързо топката в предни позиции и играе по-позитивно. Въпреки това не бих казал, че съвсем прероден. До определена степен това е което очакваш от идването на нов треньор. Доста бързо играчите на Челси свикнаха с маниерите на Хидинк и ето къде са сега. Вярвам, че могат да направят прилично участие в Шампионската лига“, добави Ходъл.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS