Марк Хюз заяви, че никога повече няма да прави такива кардинални промени в Манчестър Сити, както през последните два трансфера.

Мениджърът на "гражданите" изхарчи най-голямата сума през лятото, като даде 120 милиона лири за нови играчи, в стремежа си да подсили отбора.

С осем нови футболиста треньора на Сити има достатъчно материал в ръцете си, за да се опита да интегрира отбора си в топ четири на Премиършип. Манчестър Сити не започнаха лошо, след като спечелиха трите си мача от началото на сезона и стигнаха до осминафинал на Карлинг Къп.

Независимо от това Хюз осъзнава, че такива кардинални промени са нежелателни за в бъдеще.

"Повече няма да влизаме на пазара в такива размери", заяви Хюз.

"Tова беше безпрецедентна промяна. Процес, който няма да правим за период поне от три до пет години, но който финализирахме за два трансферни прозореца. За в бъдеще ще гледаме да развиваме играчите, с които разполагаме в Манчестър Сити, отколкото да търсим нови попълнения. Сега сме в добра форма и сме в по-добра позиция, отколкото преди 12 месеца. Сега вече нямаме извинение. Беше наистина вълнуващо. Всички се интересуваха от това какво правим. Това може да е досадно, но може и да е много стимулиращо. радвахме се, на вниманието на всички. Провокирахме очаквания, но това го правим от девет месеца. Това не е нещо, което ще обърка плановете ни. Радваме се на позицията, в която се намираме", коментира още Хюз.