Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз призна, че все още има голямо желание да привлече нови играчи в отбора през лятото, включително Емануел Адебайор и Джон Тери.

Националът на Того намекна в последните дни, че предпочита да остане в Арсенал. В същото време, от Челси отхвърлиха всякаква възможност капитанът на „сините” да смени клубната си принадлежност.

Хюз вече привлече в Сити Гарет Бари, Карлос Тевес и Роке Санта Крус, но спецът призна, че няма намерение да спира дотук.

„Все още имаме нужда от нови състезатели”, призна мениджърът на „гражданите” пред „Gulf News” по време на визитата на отбора в ЮАР.

„Продължаваме да преговаряме с Адебайор и в момента”, продължи Хюз.

„Разполагаме с доста офанзивни играчи, но искам да вземем още преди да затвори трансферния прозорец. Искаме да укрепим и защитата. Всяка една сделка за нов футболист не е лесно постижима, но се надяваме, че ще преодолеем пречките”, каза още наставникът на Валери Божинов и Мартин Петров.

„Все още има области в състава, върху които трябва да поработим, но съм доволен от прогреса, постигнат до този момент”, завърши Марк Хюз.