Полузащитникът на Манчестър Сити Оуен Харгрийвс се опита да бъде максимално тактичен по отношение на бившия си клуб Манчестър Юнайтед, но бе принуден да признае, че за многобройните му травми е виновен именно медицинския щаб на "червените дяволи".

За последните 3 години на "Олд Трафорд" Харгрийвс проведе всичко 11 минути игрово време в официални срещи и през лятото напусна Юнайтед като свободен агент, присъединявайки се към "гражданите" в последния ден от трансферния прозорец.

Харгрийвс сега разказа пред пресата подробности за причините за неговото отсъствие от терена за толкова продължителни причини и обвини лекарите от "Олд Трафорд" за неправилни заключения и за двете му колена. Накрая той заключи, че се е чувствал като животно за опити в Юнайтед.

В сряда бившият халф на Байерн дебютира за "гражданите" и игра отлично 57 минути, като при това откри резултата в мача с Бирмингам за Купата на Лигата с удар от 25 метра. От Манчестър Юнайтед отказаха да коментират изказването на Харгрийвс по техен адрес.