Играчът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс предупреди запалянковците на „червените дяволи”, че няма почти никакъв шанс резултатът от 7:1 да се повтори при предстоящата среща от Шампионската лига с Рома този вторник.

В миналогодишното издание на най-силния клубен турнир в Европа английските шампиони отстраниха „римските вълци” с общ резултата от двете четвъртфинални срещи 8-3. Във втората среща Юнайтед разби своя противник със 7:1.

„Няма как този резултата да се повтори. Това е мач, който се случва веднъж на три-четири години въобще за цялата надпревара. Най-важното за нас е да вземем трите точки”, каза играчът от „Олд Трафорд”.

„Очевидно е, че сме един от ключовите отбори в Шампионската лига, но сега не можем да мислим за нейното спечелване, тъй като се намираме в същото положение, в което се намират и останалите тимове. Септември е все още, така че ни остава дълъг път. Ние трябва да стигнем върховата си форма по-късно през сезона”, продължи Харгрийвс.

„Намираме се в добра позиция, след победата в Лисабон. Имаме три домакинства – ако успеем да ги спечелим, ще минем напред в надпреварата. Рома е едно от препятствията пред успеха – сигурен съм, че ще дойдат и ще се опитата да си върнат за това, което се случи в миналото издание”, завърши Оуен.