Националният селекционер на Англия Стив МакЛарън е готов да остави на резервната скамейка Гарет Бари и Емил Хески в предстоящата квалификация за Евро 2008 срещу Русия в сряда.

Наставникът бе много впечатлен от приноса на играчите на Астън Вила и Уигън за победата над Израел с 3:0 в събота. От друга страна обаче, МакЛарън неведнъж е споделял своето желание да види как Оуен Харгрийвс и Стивън Джерард си партнират срещу отбора на Гуус Хидинк. Това означава, че ако състезателят на Манчестър Юнайтед се възстанови за предстоящия мач, той най-вероятно ще влезе като титуляр.

Питър Крауч също ще бъде на разположение на треньора на „трите лъва”. „Да, мислех си да пусна Питър срещу Русия”, каза МакЛарън и продължи: „Събота си е за събота, там остава и доброто представяне на Емил и на останалите. За сряда ще мислим, когато се съберем отново и видим кой е на линия и кой не.”

„Надявам се, че Харгрийвс ще е на мое разположение, тъй като се нуждаем от сигурен футболист в центъра на терена, който да играе пред четиримата защитници. Това ще бъде ролята на Оуен”, сподели още специалистът.