Дейвид и Виктория Бекъм имат най-добре възпитаните деца в Холивуд, разкри световноизвестната германска манекенка, продуцентка и актриса Хайди Клум, цитирана от американските таблоиди.

Британските знаменитости, които имат трима синове - дванадесетгодишният Бруклин, осемгодишният Ромео и шестгодишният Крус, в момента очакват четвъртото си дете, като според редица източници най-новият член на семейството ще бъде момиче.

Въпреки това Хайди смята, че какъвто и да бъде полът на новороденото, то със сигурност ще има страхотни обноски, тъй като всички деца на Пош и Дейвид са "невероятно дисциплинирани".

"Виктория не се нуждае от никакви съвети, защото тя има най-дисциплинираните деца в света. Когато ходим на партитата по случай рождените им дни, всяко от децата на Бекъм собственоръчно пише благодарствени картички на майка си. Никой на тяхната възраст не го прави. Невероятно дисциплинирани са", сподели пред репортери Клум.

"Малчуганите, освен това са много вежливи. Другите родители слушат момчетата със захлас, защото говорят много учтиво и правилно. Дейвид и Виктория са ги научили винаги да казват "моля" и "благодаря", като при тях ругатните изобщо не се толерират", отбеляза още германският модел.