Футболистът на Челси Ашли Коул вече измисли по какъв начин да се извини на съпругата си Черил за поредицата от грешни стъпки, които направи. Този път защитникът реши да заведе певицата от групата Girls Aloud в Дубай, за да подновят брачните си клетви.

Ашли смята да организира за половинката си романтична почивка това лято, след като приключи сезонът в Англия. Футболистът е купил пръстен, който ще й подари, за да докаже любовта си към нея.

28-годишният защитник определено има за какво да се чувства гузен. Преди повече от година той се забърка в афера с фризьорка, която не остана скрита за таблоидите на Острова. Двойката беше пред раздяла след случилото се, но в крайна сметка красивата певица прости на изневерилия й съпруг.

След тази случка, Ашли Коул отново се забърка в подобна история. Преди няколко седмици той бе задържан от полицията, след като опита да се саморазправя с органите на реда, а в последствие се оказа, че преди това е бил в заведение с женска компания.

„Ашли има намерение да поднови брачната си клетва с Черил. Той планува нещо специално, за да поправи нещата и връзката им да тръгне, така както е била преди време”, сподели източник на „Сън”, според който обаче двамата много трудно ще могат да съчетаят пътуването си, тъй като програмите им са много натоварени.