Мениджърът на Челси Аврам Грант подчерта след класирането за четвъртфиналите на Шампионската лига, че отборът е показал „умен” футбол, въпреки че много от феновете и специалистите са отписали неговия отбор преди срещата-реванш. Двубоят на „Стамфорд Бридж” приключи с класическа победа за домакините срещу Олимпиакос.

„Доволен съм, защото спечелихме срещата и продължаваме в следващата фаза, показвайки добър футбол. Олимпиакос е отбор, който умее да вкарва на всякакви тимове. Ние знаехме, че гърците са много опасни. Отборът ни обаче действа много зряло. Щастлив съм, защото показахме умен футбол. Много хора побързаха да ни отпишат, но ние продължаваме напред”, сподели след края на мача Аврам Грант.

„Смятам, че за четвъртфиналите се класираха много силни отбори, и ще е много трудно да преодолееш който и да е съперник”,добави израелският специалист.

„Както вече съм казвал, вярвам в своя отбор, но прогнози няма да дам, както не съм го правил и до сега. Засега се движим напред, въпреки че във финала за Купата на Англия не ни провървя срещу Тотнъм. Този път показахме характер. Доволен съм от показано, тъй като Челси демонстрира отборна игра. Ако продължим в този дух и успяваме да запазим вратата си непокътната, може да се случи всичко”, добави Аврам Грант.