Старши треньорът на Челси Аврам Грант разкри за отношенията си със собственика на Челси Роман Абрамович, що се касае до трансферната политика на клуба. Наставникът не пожела да даде повече подробности около евентуални нови попълнения през зимния прозорец, но сподели, че всеки един футболист се обсъжда с руснака.

„Отношенията ми със собственика на клуба са добри. Често разговаряме. Аз трябва да си върша работата и той знае това. Ако аз като треньор му кажа, че ми е нужен някой играч, това се изяснява чрез обсъждане. Въобще ние коментираме всичко”, сподели наставникът на сините от Лондон.

„Първоначално аз избирам футболистите, които могат с нещо да допринесат за нашия клуб, а след това с Абрамович обсъждаме това и дали ще ни е от полза въпросният играч”, добави Грант.

„Не мога да ви кажа дали са ми разрешили да купувам конкретен футболист или не. Във всеки случай аз съм треньор и трябва да мисля за това как да направя отбора по-добър. И ако има такъв играч, който е класен, то аз съм длъжен да го предложа”, разказа треньорът.