Мениджърът на Челси Аврам Грант заяви, че няма проблеми с привържениците на тима, въпреки че доста често, голяма част от „сините” фенове сипе обиди към него по време на срещата.

Последната атака към израелския спец бе по време на дербито с Арсенал, особено заради решението да направи двойна смяна в 70-та минута.

Малко иронично обаче, именно двамата влезли 20 минути преди края на срещата обърнаха нейния развой.

„Нямаш представа какво вършиш” звучеше от страна на публиката, докато Михаел Балак напускаше терена, а Никола Анелка влизаше на негово място. В крайна сметка обаче френското острие асистира за второто попадение на Дидие Дрогба, с което и „сините” направиха пълния обрат.

„Хората обичат да гледат негативно на нещата. Много, много фенове подкрепят Челси и да, подкрепят и мен”, заяви Грант.

„Ако някой друг мисли по различен начин, това не ме интересува. Аз определям тактиката на тима, какво трябва да предприема относно играчите, другите шумове не ги чувам. Трябва да си върша работата, а не да обръщам внимание на странични фактори”, добави спецът.

„Правиш това, което мислиш, че ще спечели мача. Дори и Клод Макелеле игра добре миналата седмица, но трябваше да предприема съответните действия, за да вземем трите точки. Именно това и се случи. Играчите ми отчитат фактите. Ако са имали проблем, щях да го разреша. Реакцията на Балак след смяната е вътрешен проблем за клуба”, завърши мениджърът на Челси.