Наставникът на Челси Аврам Грант се изказа доста остро срещу медиите на Острова за начина, по който те отразяват ситуацията на „Стамфорд Бридж” след загубата от Тотнъм на финала за Карлинг Къп.

Израелският специалист остана много разочарован от липсата на уважение от страна на медиите, заради неточните и изопачени информации, които приписват на „синия” клуб.

„Аз уважавам медиите в Англия – въпреки че в началото никой не ми даде кредит на доверие от тяхна страна. След като поех тима обаче, чух много лъжи”, започна Грант.

„Опитват се да наранят тима, да наранят клуба, защото загубихме един мач”, продължи той.

Роман Абрамович никога не ми е казал, кой играч да привлека или кой да пусна в игра. Аз командвам парада. Медиите трябва да уважат професионализма ми”, коментира още израелецът.

„Медиите не се държат никак добре. Сега вече и аз започвам да не изпитвам уважение към тях, след като загубихме една среща, но те направиха нещата непоносими. Това никак не ми харесва”, сподели още наставникът на Челси, който потвърди, че наистина е имало конфликт между капитана Джон Тери и Хенк тен Кате преди финала за Карлинг Къп.

Челси има три загуби от 35 срещи откакто Грант смени Жозе Моуриньо. Критиците на тима обаче посочват, че пораженията са от Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм.